Interprox Maxi Paars 6mm 31188

Onmiddellijk beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Interprox Maxi Conical Paars is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de ruimten tussen tanden vóór in de mond. Cariës (gaatjes) en tandvleesontstekingen beginnen vaak tussen tanden en kiezen. Deze ruimte reinig je het meest effectief met een interdentaal borsteltje. Een borsteltje is effectiever dan tandenstokers of rubbersticks. De ragers van Interprox zijn voor dagelijks gebruik en gaan langer mee. Omdat de interdentale ruimten tussen tanden en kiezen varieert, is het belangrijk om voor iedere specifieke situatie het meest geschikte borsteltje te kiezen. Vraag je mondzorgprofessional welke maat het meest geschikt is. Interprox Maxi Conical Paars heeft een praktisch, flexibel handvat en beschikt over een cylindrisch gevormde borstelkop met PHD maat 2.3.

Gebruik

Gebruiksadvies: Kies de juiste maat rager. Plaats het borsteltje parallel op het tandvlees en beweeg voorzichtig tussen de tanden of kiezen (je voelt enige weerstand). Beweeg het borsteltje een paar keer heen en weer. Spoel het borsteltje af. Herhaal deze stappen bij iedere ruimte. Plaats na gebruik het beschermkapje over het borsteltje.

Samenstelling

Draad: RVS bedekt met Polyurethaan, Filamenten: Nylon/Tynex (bevat geen BPA), Handvat: Polypropylene + Elastomer TPE, Dopje: Polypropelene

Indicatie

Voor het effectief reinigen van interdentale ruimten. Ook geschikt ter gebruik bij:
-Implantaten
-(Vaste) protheses
-Orthodontie
-Diasteem, tandspleetjes
-Tandhals of ruimte onder kies
-Furcaties

Gegevens
CNK3311297
FabrikantenDentaid Benelux
MerkenInterprox
Breedte98 mm
Lengte134 mm
Diepte15 mm
Hoeveelheid verpakking1